Matthäus Passion Bergkerk

2019

Donateur worden?

Ondersteuning van de Stichting Matthäus Passion Bergkerk Deventer
Wij werken aan het vestigen van een traditie door jaarlijks de Matthäus Passion in de unieke kruisopstelling uit te voeren in de Bergkerk te Deventer. Er zijn sinds 2015 drie uitvoeringen; op de woensdag vóór Pasen, op Witte Donderdag en Goede Vrijdag. 

Uitvoering op hoog niveau betekent het contracteren van goede solisten en een goed orkest. De echte barokvertolkers zijn op Witte Donderdag en Goede Vrijdag niet goedkoop. Om onze doelstelling van hoge kwaliteit in de bijzondere uitvoering mogelijk te blijven maken hebben wij uw steun hard nodig.

U kunt ons steunen door donateur te worden. Eenmaal per jaar ontvangt u dan van ons een verzoek voor het overmaken van uw jaarlijkse bijdrage. De minimale bijdrage is € 50 per jaar.

Het donateurschap geeft u het recht op 2 toegangskaarten per jaar, te reserveren in een speciaal voor de donateurs geldende voorverkoop. Voor elke extra kaart die u als donateur wil bestellen in de voorverkoop, dient weer minimaal € 25 gedoneerd te zijn. Voor de goede orde: de donateur dient wel de vastgestelde toegangsprijs per kaart te betalen.

De bestellingen van donateurs worden gehonoreerd in volgorde van binnenkomst. Wij zullen uw opgave bevestigen. Om de kosten laag te onderhouden wij het contact met u per e-mail.

U kunt zich opgeven per e-mail via matthausbergkerk@gmail.com. Wij ontvangen dan graag de volgende gegevens van u:

  • Verklaring: Hierbij geef ik mij op als donateur van de Stichting Matthäus Passion Bergkerk Deventer en ga akkoord met het bewaren van mijn adresgegevens.
  • Naam
  • Adres (ivm het opsturen van uw kaarten)
  • Telefoonnummer
  • Donatiebedrag

Wanneer u liever per post het inschrijfformulier wilt toezenden, kan dat ook.

Klik hier om het inschrijfformulier te printen

S.v.p. opsturen naar:
SMPBD, p/a Postbus 623 7400 AP Deventer


U kunt uw sponsorbedrag en de kaartprijs overmaken naar onderstaand bankrekeningnummer t.n.v. Stichting Matthaus Passion Deventer

IBAN: NL37 RABO 0149 5249 86